Nis

Kompost ile özdeşleştirilmiş toprağı deney saksılarına, kompost içermeyen toprağı kontrol grubu saksılarına doldurduk. Saksılarımızı deneyin gerçekleştirileceği alana yerleştirdik.

Mrt

Başta YKS'ye hazırlanan 12. sınıf öğrencilerimiz olmak üzere; 9/10/11.sınıf öğrencilerimize yönelik seviyelerini belirlemek,gelişim düzeylerini takip etmek, eksiklerini tespit edip izlemek ve bu konuda önlem alıp eksikleri gidermek amacıyla deneme sınavı gerçekleştirildi. Deneme sınavlarında Ölçme ve Değerlendirme Sınav Kazanımlarına uygun deneme  sınavlarının kullanılmasına özen gösterildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

TÜRK KIZILAY Balıkesir şubesi okulumuzu ziyaret edip 'KAN BAĞIŞI' ve 'KÖK HÜCRE BAĞIŞI' konusunda öğrencilerimize eğitim vermiştir.

Şbt

Ock

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı I. Dönemi karne töreniyle  sona erdi.  Tüm öğretmen  ve öğrencilerimize iyi tatiller diliyoruz.

Ock

MEB 2023-2024 Öğretim yılı 1. Dönem Sonu Faaliyetleri çerçevesinde planlı etkinliklerden biri daha gerçekleştirdik.

İlçemiz Emniyet Müdürlüğü'nden davet edilen görevli polislerimiz öğrencilerimiz ile hem mesleklerinin inceliklerini hem de mesleki tecrübelerini paylaştılar.

İnteraktif bir şekilde gerçekleştirilen paylaşımda bazen hüzünlü bazen neşeli bazen de heyecanlı durumlar anlatıldı.

Katılımcılarımıza teşekkür eder, mesleklerinde başarılı uzun yıllar dileriz.

Ock

2023-2024 1. Dönem sonu faaliyetleri kapsamında gerçekleştirilen satranç turnuvasu heyecanlı geçti.

Öğrenciler mücedelede başabaş gitti.

Katılımcı tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederiz.

Ock

MEB dönem sonu faaliyetleri planı doğrultusunda 16 Ocak Salı günü:

Hitabet Oyunları

Sosyal Sorumluluk ve Kitap Okuma

En sevdiğini paylaş

Komedi Saati

etkinliklerini gerçekleştirdik.

Ock

Dönem sonu faaliyetler programında yer alan çalışma çizelgesinde 'Spor Saati' ile 15 Ocak günü sona erdi.

Gün boyu süren sınıflar arası footsal turnuvası en yüksek ilgiyi toplayan faaliyetler arasında yer aldı. Heyecanlı karşılaşmaların yaşandığı turnuvada kazanan sınıfımızı tebrik ediyoruz.

Kızlar Penaltı yarışması sırasında spor salonumuz mutluluk kahkahaları ile doldu.

Sporda yeteneklerini gösteren öğrencilerimiz ilgi odağı haline geldi.

Ock

Dönem sonu faaliyetlerimiz 'Yetenek Paylaşım saati' ile sınıflarımızda devam etti.

Öğrencilerin ilgisinin en yüksek olduğu ders saatlerinden birini yaşadık.

neşeli sesler sınıf dışından duyulur oldu.

Ock

Dönem Sonu faaliyetlerine bugün kermesle devam ettik. Kermesimizin gelirleri Mehmetçik Vakfına bağışlandı.

Ock

2023-2024 Eğitim öğretim yılının birinci döneminin sonunda öğrencilerimiz ile birlikte gerçekleştirdiğimiz faaliyetlerneşeli, birlik ve beraberlik içinde devam ediyor.

Haftanın ilk gününe 'Bilgi yarışması' ile başladık. sınıflar arası gerçekleşen yarışmalarda öğrenciler eğlenirken öğrendiler. Coşku içinde hep birlikte heyecanı paylaştık.

Tüm sınıflarımıza başarılar diliyoruz.

Ock

LBU (Liselerde Bilim Uygulamaları) Programı kapsamında yapılan bilimsel çalışmamız yarı yolunu aldı.

Kompost çalışmamız ideal olarak gerçekleştiriliyor. Haftada 2 kez karıştırılan kompostumuza öğrencilerimizi de dahil ediyoruz. kokudan rahatsız olsalarda bilim adamı kararlılığı ile çalışmadam vazgeçmiyorlar.

Başarılar dileriz.

Ock

Dilimizn Zenginlikleri Kapsamında yapılan 'Sözlük Tasarımı' yarışmasına ve 'Afiş' yarışmasına katıldık.

Sözlük yarışmasında okulumuz öğrencisi Yusuf Demir'in tasarımı ilçe birincisi olmuştur.

Öğrencimizi tebrik eder, başarılarının devamını dilerim.

Ock

Dilimizin Zenginlikleri Projesi aralık ayı panomuz da hazırlandı.

Mehmet Akif Ersoy'un Safahat'ı tanıtıldı.

Emeği geçen öğretmen ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.